Prahova TV

Stiri De luni pana vineri, de la ora 19:30, Anda Scarlatescu va prezinta cel mai urmarit buletin de stiri locale. In reluare de luni pana vineri, de la 11:00 si 23:00.

AtitudineBubanu si Blaj, tratează cu seriozitate problemele orașului, politica și bârfele, încercând să ofere telespectatorilor fideli o altă perspectivă asupra acestor lucruri. De luni pana joi, de la ora 22:00.

A IV-a putere Un talk show de renume cu invitati de seama, moderat de faimosul jurnalist Marius Visarion. De marti pana joi, de la ora 21:00.

Subiectul Zilei Cel mai important eveniment al zilei este dezbatut de Violeta Stoica si invitatii sai, de luni pana vineri, de la ora 18:50.

Concret Un talk show social, moderat de Ecaterina Petrache, in care invitatii explica pe intelesul telespectatorilor toate evenimentele sociale, politice, educationale, medicale din judet si din tara.

Retrospectiva saptamanii Sambata si duminica dimineata, de la 9:00, Anda Scarlatescu iti ofera cele mai importane stiri ale saptamanii.

Presing Cea mai longeviva emisiune sportiva din judet va tine la curent cu tot ce se intampla in viata sportiva prahoveana. Cristi Notaru va invita in fiecare seara de luni, de la ora 21:00, la o discutie despre fotbal, minifotbal, baschet, atletism, handbal.

Campionii O emisiune dedicata campioanei Romaniei la baschet CSU Asesoft. Transferuri, imagini de la antrenamente, interviuri si orice altceva mai vrei sa stiti despre sportivii vostri preferati aflati in fiecare vineri, de la 20:30, de la Mirela Cioraneanu si Bogdan Chitic.

Vax Populi Razvan Anghelescu bate satele judetului in lung si in lat pentru a afla parerile oamenilor simpli despre evenimentele controversate ale lumii. In fiecare seara de luni, de la ora 20:30.

Generatia lui John Hobbyuri, antipatii, comportamente, caracteristici - toate detaliile pe care vrei sa le stii despre generatia ta iti sunt povestite de John si invitatii sai.

Oameni de Valoare Dan Culicovschi te invită să cunoști oameni de valoare din toate domeniile, în fiecare marți seara la ora 20:30.

Sub Lupa Infractiunile grave din judet sunt analizate de Oana Stoica intr-o ancheta saptamanala, miercuri, de la ora 20:30.

Sueta Luiza Radulescu Pintilie va face cunostinta cu oamenii de cultura ai Prahovei, in fiecare miercuri, de la ora 15:25.

Diagnostic Ecaterina Petrache va invita in universul fascinant al medicinei, martea de la ora 15:25. Medicul invitat in emisiune va spune tot ce trebuie sa stiti despre diverse afectiuni si probleme medicale.

BB TV Bubanu si Blaj se muta vineri seara de la radio la TV si va prezinta, in stilul lor caracteristic, cele mai noi stiri mondene. De la 21:00, ii puteti vedea in carne si oase pe simpaticii prezentatori.