Prahova TV

Stiri De luni pana vineri, de la ora 19:30, Anda Scarlatescu va prezinta cel mai urmarit buletin de stiri locale. In reluare de luni pana vineri, de la 11:00 si 23:00.

Atitudine Bubanu si Blaj, tratează cu seriozitate problemele orașului, politica și bârfele, încercând să ofere telespectatorilor fideli o altă perspectivă asupra acestor lucruri. De luni pana joi, de la ora 22:00.

A IV-a putere Un talk show de renume cu invitati de seama, moderat de faimosul jurnalist Marius Visarion. De marti pana joi, de la ora 21:00.

Subiectul Zilei Cel mai important eveniment al zilei este dezbatut de Violeta Stoica si invitatii sai, luni și marți, de la ora 18:45.

Concret Un talk show social, moderat de Ecaterina Petrache, in care invitatii explica pe intelesul telespectatorilor toate evenimentele sociale, politice, educaționale, medicale din judet și din tara.

Retrospectiva saptamanii Sambata si duminica dimineata, de la 9:00, Anda Scarlatescu iți ofera cele mai importane stiri ale saptamanii.

Presing Cea mai longeviva emisiune sportiva din judet va tine la curent cu tot ce se intampla in viata sportiva prahoveana. Marian Dima va invita in fiecare seara de luni, de la ora 21:00, la o discutie despre fotbal, minifotbal, baschet, atletism, handbal.

Campionii O emisiune dedicata campioanei Romaniei la baschet CSU Asesoft. Transferuri, imagini de la antrenamente, interviuri si orice altceva mai vrei sa stiti despre sportivii vostri preferati aflati in fiecare vineri, de la 20:30, de la Mirela Oprea si Bogdan Chitic.

Vax Populi Razvan Anghelescu bate satele judetului in lung si in lat pentru a afla parerile oamenilor simpli despre evenimentele controversate ale lumii. De marți până joi, de la ora 20:30.

Generatia lui John Hobbyuri, antipatii, comportamente, caracteristici - toate detaliile pe care vrei sa le stii despre generatia ta iti sunt povestite de John si invitatii sai.

Oameni de Valoare Dan Culicovschi te invită să cunoști oameni de valoare din toate domeniile, în fiecare luni seară la ora 20:30.

Sueta Luiza Radulescu Pintilie va face cunostinta cu oamenii de cultura ai Prahovei, in fiecare vineri, de la ora 19:00.

Diagnostic Ecaterina Petrache va invita in universul fascinant al medicinei, vineri seara de la ora 21:00. Medicul invitat in emisiune va spune tot ce trebuie sa stiti despre diverse afectiuni si probleme medicale.